SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ULRICEHAMNS IF
Tillsammans skapar vi idrottsglädje!

Information från Kansliet
2021-08-19 15:47

Flera lag i Hockeyn har redan gått på is, många i Skidor har startat med både rullskidor och barmarksträning och Bordtennisen har sin kick-off för säsongen i Sporthallen planerad till den 4 september. Härligt att se alla aktiviteter rulla gång!

 

Inte minst har vi våra medlemmar i UIF som valt att inte vara aktiva i någon sektion. Ert stöd är viktigt för föreningen!

 

Det nya gemensamma kansliet för UIF och Världscupen har startat upp efter semestern. Johan Falk, klubbchef, och Marita Tellander, administrativt ansvarig, heter vi som jobbar där. Tagreed Ibrahim jobbar med ekonomi/bokföring fram till och med oktober. Vår vaktmästare Ivica (Ivan) arbetar fortsatt till med att hålla stugan med omgivningar i god trim. UIF-stugans underhåll får också god stöttning av den sk Stuggruppen.

 

Öppettider för UIF-stugan kan du läsa mer om här.

 

Bokningar av UIF-stugan, externa såväl som interna inom UIF, har öppnat upp och tas tacksamt emot på kansli@uif.se Skolor har redan börjat höra av sig för bokning av skidutrustning.

Titta gärna i förväg om det är ledigt, se länkar från hemsidan:

Ny hemsida: Lansering av ny hemsida sker inom den närmsta tiden. Du kommer att känna igen många rubriker sen tidigare men förhoppningsvis kan vi tillsammans inom föreningen och sektionerna hjälpas åt att göra hemsidan än mer attraktiv ihop med sociala kanaler.

 

Det nya systemet heter SportAdmin och består förutom hemsidan av ett medlemsregister som kommer underlätta rutinerna vid t ex hantering av ungdomsgrupper, betalning av medlems- och träningsavgifter mm. Mer information om medlemskap längre fram!

 

Interna utbildningar inom SportAdmin kommer att hållas i början av september så att barn-och ungdomsledare m fl ska känna sig trygga inför de administrativa nyheter som väntar. Personlig inbjudan kommer till berörda ledare!

 

Tipspromenaderna drar traditionellt i gång på söndagarna mellan 9.00-13.00 med start den 5 september. Serveringen öppnar åter upp i samband med tipspromenaden.

 

Vi på kansliet hoppas på ett gott samarbete med alla sektioner. Förslag och synpunkter tas tacksamt emot. Större frågor tas alltid genom de olika sektionsstyrelserna.

 

Avslutningsvis ser vi fram emot att alla verksamheter kan komma i gång igen efter en lång tid präglad av pandemin. Fortsätt ta hand om varandra!

 

Hjärtligt välkommen att höra av dig på tel 0321-140 05 eller kansli@uif.se eller varför inte titta in i UIF-stugan under våra öppettider, måndag och onsdag kl. 13-17. 

 

Hälsar Johan, Marita, Tagreed och Ivica (Ivan)

 
Föreningens huvudsponsor
Vi samarbetar med