SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ULRICEHAMNS IF
Skidor
Motionsträning

Den 13/12 kl 18:00-19:15 startar UIF skidor upp skidträning på snö för alla medlemmar.

Plats: Lassalyckan och samling på skidstadion.

 

Vi välkomnar alla träningssugna medlemmar från 17 år (i år gäller född senast 2007) som gillar att träna med likasinnade, ha roligt och utvecklas tillsammans. Du ska ha stått på skidor tidigare och ha viss skidvana men alla nivåer är välkomna. Vi vill minska barriärer, främja folkhälsan, ha roligt och utvecklas tillsammans.

 

Gruppen kommer ha en stående tid varje onsdag kl 18-19:15 hela vintern och man dyker upp när man vill och kan. Det kommer provas på olika former av teknikträning, intervallträning, skate (för den som vill) etc, etc.  Detta gör vi tillsammans med duktiga instruktörer och ledare som finns att tillgå i vår fantastiska klubb.

 

Efter första träningen 13/12 (och en snabb dusch efteråt) bjuds det in till kvällsfika och information i UIF-stugan för dom som vill. Då finns det även möjlighet att vara med och komma med synpunkter och tankar kring framtida motionsträning inom klubben.

 

Kravet är som sagt att du är eller blir medlem i UIF skidor.

 

Väl mött på onsdagar framöver!

 

/UIF Motion med Pelle J, Felicia J, Annika Ä och Lennart N i spetsen.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
Huvudsponsorer skidor
Klubbsponsorer Skidor
Spårsponsorer
Vi samarbetar med