Multibanan Invigning 1/6! Välkommen på folkfest med våra sektioner och Skidlandslaget!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ULRICEHAMNS IF
Bordtennis
Att tänka på när man ska tävla

Såklart uppmuntrar vi vår medlemmar att komma ut och tävla både för gemenskapen och möta andra spelstilar.

 

Tänka på innan tävling:

Det är lite att tänka på när man tävlar det första är att ha en licens, det löser vi för våra spelare det krävs då att man är medlem i Ulricehamns IF. Man ska även tänka på för vad för klasser man vill vara med i vanligt viss finns det maxklasser, åldersklasser och Poäng/Divisionsklasser. Dessa klasser finns som poolspel och cupspel.

 

Maxklasser baserar sig på rankingpoängen man har, Ifall man inte spelat innan har man ej ranking poäng men då placerar vi som klubb in er i lämplig klass. Rankingpoängen går att se på Ranking | FX (profixio.com) ifall man är under 12 går det ej se men vi kan kolla upp poängen.

 

Åldersklasser baserar sig på spelarens ålder. Du spelar alltid en hel säsong (Höst-Vår) i samma åldersklass. På våren spelar du som samma ålder du fyllde året innan.

 

Poäng/Divisionsklasser denna spelformen delas upp beroende på spelarnas poäng oftast i divisioner om 16 spelare information om hur många står oftast på inbjudan. Detta gör att klasserna blir rätt så jämna. Rankingpoängen går att se på Ranking | FX (profixio.com) ifall man är under 12 går det ej se men vi kan kolla upp poängen.

 

Poolspel är när man börjar med en pool oftast fyra spelare där alla möter alla sen går de två bästa vidare till slutspel där det är direkt utslagning om man förlorar en match.

 

Cupspel är när man kör med direkt utslagning.

 

Anmälan:

Tänk på att anmäla i god tid innan tävlingen på inbjudningarna står det alltid ett sista datum men tävlingen kan bli full för detta datum, så skicka gärna så snart det är bestämt att ni ska vara med i tävlingen. Det är viktigt att anmälan går igenom oss och inte direkt till klubben som har tävlingen, så alla anmälningar ska skickas till pingis.tavling@uif.se .

 

Under Tävling:

Tänk på att komma i tid till tävlingen vanligt viss har man en starttid men man ska oftast anmäla att man är där 30 till 45 minuter innan starttiden. När man spelar i en tävling är man själv ansvarig för att komma till matcherna i tid vanligt viss roparman upp när matcherna ska spelas och vilket bord så det är viktigt att lyssna. Det hängs oftast upp information någon stans i hallen där de står vilket bord man ska spela.

 

Avgifter:

Vi står för alla licensavgifter och vi står för tävlingsavgifterna/anmälningsavgifterna för de tävlingarna vi mejlar ut och/eller hänger på anslagstavlan i hallen. Om det skulle vara så att man anmäler sig till en tävling och inte dyker upp till tävlingen utan att meddelat detta till oss kommer vi fakturera spelaren(Föräldern) för tävlingsavgifterna/anmälningsavgifterna.

 

 

Tävlingsinformation
 
Föreningens huvudsponsor
Våra sponsorer Bordtennis
Vi samarbetar med