Smart Energy & Bauhaus Cup samt Distriktsstafetten 10-12 februari 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ULRICEHAMNS IF
Skidor
Välkommen till Ulricehamns IF - Skidor
Vi välkomnar alla åldrar och tillsammans skapar vi idrottsglädje!
Genom bredd, glädje och gemenskap skapar vi förutsättningar för idrottsdrömmar. Hos oss får du möjlighet till social utveckling och en mötesplats för hälsa och mångfald.
 

Lassalyckan är vår skidstadion, här bedrivs träning och arrangemang av skidtävlingar. 

 

Är du intresserad av att testa på, anmäla dig till en träningsgrupp, vara med och hjälpa till?

 

Varmt välkommen att kontakta oss!

 

Besök oss även på Facebook, Twitter, Instagram eller YouTube.

 
Svenska skidförbundet har utsett Ulricehamns IF till Junior SM arrangör 2024
2022-07-05 09:05
Senast ett junior-SM arrangerades på Lassalyckan var det denna lilla figur som representerade tävlingarna.

Ulricehamns IF skidor har utsetts till arrangör av Junior SM 2024. Det är med stor glädje och stolthet som Ulricehamns IF tackar för förtroendet att återigen stå värd för ett junior-SM.

 

Vilka datum som kommer bli aktuella är inte fastställt ännu. Datumen kommer tas fram i samråd mellan arrangör oh förbund.

 

Senast Ulricehamns IF arrangerade junior-SM (1991) togs det första steget mot att tillverka konstsnö på Lassalyckan. Detta skedde med inhyrd utrustning och året efter (1992) köptes den första egna utrustningen in och det var då Snösäkert kom till.

 

Smart Energy & Bauhaus Cup inkl Distriktstafetten till Ulricehamn 2023
2022-06-15 14:02

Svenska skidförbundet har gett Ulricehamns IF det stora förtroendet att stå som värd för Smart Energy och Bahaus Cup den 10-12 februari 2023.

 

Under denna tävlingshelg kommer även Distriktsstafetten för juniorerna att arrangeras.

 

Uppbyggnad av arrangemangets hemsida har påbörjats och redan nu kan platser för vallning bokas.

 

Varmt välkomna till Lassalyckans skidstadion i Ulricehamn 10-12 februari 2023.

Ulricehamns IF får stöd med drygt 5 miljoner kronor från Arvsfonden för nybyggnation av multibana.
2022-06-02 09:22

Syftet med projektet är att anlägga en multibana i asfalt där föreningens medlemmar och barn och ungdomar på orten kan träna säkert.

 

Idag tränar man på allmänna vägar eller parkeringar där bilar och annan trafik kan dyka upp. Målgrupperna är flera. I huvudsak barn- och ungdomar i närliggande föreningar som idag saknar ett trafiksäkert alternativ i kuperad terräng.

 

Även personer med funktionsnedsättning, särskolor, motionärer ges möjlighet att ta sig fram på rullskidor, inlines, rullstol, permobil i en säker, skogsnära och upplevelserik miljö. Multibanan ska vara 4 m bred och ca 3 km lång med två aktivitetsområden.

Välkommen till Hanna Falks Sommarskidskola 2022
2022-05-29 18:00

Hanna Falk och Ulricehamns IF bjuder in ungdomar födda 2007-2010 till sommarskidskola på världscuparenan Lassalyckan fredag den 12 till söndag 14 augusti. Under tre fartfyllda dagar får du träna och umgås med skidkompisar. Allt under ledning av Ulricehamns IFs elit- och junioråkare med Hanna Falk i spetsen. Skidgång, löpning, rullskidor och styrketräning varvas med aktiviteter och upptåg som skapar nya vänskapsband och inspiration i träningen. Läs mer om lägret i inbjudan här nedan. Antalet platser är begränsat så anmäl dig direkt på skidskola@uif.se.

 

Inbjudan hittar du här

 

 

 

 
Huvudsponsorer skidor
Klubbsponsorer Skidor
Varusponsorer Skidor
Spårsponsorer
Vi samarbetar med