ULRICEHAMNS IF
Skidor

En fantastisk Cup-helg med fantastiska prestationer är till ända
2023-02-13 16:56

Nu kan vi summera en helg med Cuptävlingar i Ulricehamn som bjudit på det mesta. Tajta och spännande tävlingar och de flesta sorters väder från regn och snö till strålande solsken.

Dag tre bjöd på riktigt tuffa förhållanden. Blött i spåren gjorde banorna väldigt utmanande och det var riktiga kämpainsatser vi fick se på Lassalyckan och inte minst i "väggen".

Ulricehamns IF tackar särkilt alla tillresta aktiva och ledare samt de sponsorer som tillsammans med oss skapade fina tävlingar i Ford Smart Energy & Bauhaus Cup.

Sist men inte minst vilket fantastiskt fint engagemang från alla funktionärer som hjäpte till och möjliggjorde att vi kunde genomföra detta stora evenemang och visa på fina skidförhållanden även i södra Sverige.

För vår egen del kan vi summera en riktigt bra helg där vi på Söndagens distanslopp fick ett helt gäng åkare som tog cuppoäng.

Malte Hendén som är första årsjunior gjorde sitt bästa lopp för säsongen och tog en mycket fin 8:e plats i H17-18.

Simon Claesson tog också återigen en topp 10 placering och blev även han 8:a i H19-20.

Övriga åkare som tog cuppoäng var Emilia Eriksson 15:e, Lisa Jonson 17:e, Emma Bengtsson 23:a, Linus Nygren 24:a och Olle Andersson 28:a.