ULRICEHAMNS IF
Skidor

Tuffast tänkbara motstånd för våra UIF-are helgen som gick.
2022-12-20 08:24

Bäst under helgen gick det för Johanna Hagström som tog sin ändå upp på pallen med en fin tredjeplats i världscupsprinten som kördes i Davos.

Under helgen var även UIF på plats med ett flertal åkare i Östersund där det arrangerades Skandinavisk Cup/ Ford Smart Energy cup.

I Östersund dominerade de Norska åkarna stort och visade klass.

I Fredagen sprint genomförde Andreas Svensson ett bra kval och hade den 13:e bästa tiden av de Svenska åkarna.

Lördagens tävlingar fick ställas in pga av kyla.

Till Söndagen hade kylan lindrats och massstarten över 20 km kunde genomföras. Här gjorde Linus Nygren säsongen bästa lopp där han blev 15:e bäste svensk.