ULRICEHAMNS IF
Skidor

Framgångsrik rullskidshelg
2021-09-06 17:50

Under helgen så har flera UIF åkare varit i farten på Rullskidor i tävlingarna Värnamorullen och i Höstrullen.

I Värnamorullen som även var en Visma Ski Classics Challangers tävling vann Hanna Falk 3 sekunder före Britta Norgren. Hanna Abrahamsson placerade sig på en sjätteplats. Det gick lite tungt idag, fick även köra själv berättade Hanna.

I H21 var Marcus Johansson och Andreas Svensson i spurtduell om pallplatserna. Marcus slutade tvåa och Andreas femma,1,4 sek efter. Andreas hade oturen att bryta staven 5 meter innan mållinjen i kampen om medaljerna.

Linus Nygren slutade på en 17:e plats och Jonathan Fleischer 25:a.

I söndagens tävling, Höstrullen körde Andreas solo från början och vann överlägset med över 1 min. Andreas slog dessutom banrekordet med ca 2 min.