Multibanan Invigning 1/6! Välkommen på folkfest med våra sektioner och Skidlandslaget!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ULRICEHAMNS IF
Tillsammans skapar vi idrottsglädje!

Logga in - "Mina sidor"

Medlemsinloggning

Medlemmar kan logga in på hemsidan eller i medlemsappen genom att klicka på ”Logga in som Medlem/Målsman”. Fyll därefter i din mailadress och så får en engångskod skickad till dig. E-postadressen måste finnas registrerad i UIF:s medlemsregister för att du ska kunna logga in.

Hittar du inte mailet med engångskoden, kontrollera skräpposten i din mail efter mail/engångskoder från SportAdmin

 

Om du inte kan logga in kan det bero på:

- ditt lag/grupp har inte aktiverat MedlemsAppen

- din e-postadress är inte kopplad till någon person – om du har flera olika e-postadresser rekommenderar vi att du testar logga in med dessa, kanske är det någon av dem som är kopplade? (om du fortfarande inte kommer in, kontakta din ledare eller kansliet så kan de hjälpa dig att se vilken e-postadress som du har registrerat eller hjälper till att uppdatera din e-postadress.

 

För information och stöd för Medlems Appen, klicka HÄR

 

Ledarinloggning

Ledare loggar in på hemsidan eller i medlemsappen genom att klicka på ”Logga in som Ledare/Administratör” och använder det användar-id och lösenord de blivit tilldelade.

 

För Information och stöd för Ledar Appen, klicka HÄR

 
Föreningens huvudsponsor
Vi samarbetar med