SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ULRICEHAMNS IF
Hockey
Intresseanmälan Cup Partille
 
Tid:sön 26 mars, 08:00 - 17:00
Plats:Partille
Aktivitetsinfo:Hej alla föräldrar i UIF Team 15,

Vi har fått inbjudan till hockeycup i Partille söndag 26/3 och vill kolla om det finns intresse att vara med på denna. Gör er intresseanmälan i denna kallelse, så återkommer vi så snart vi kan med hur det blir. Ert svar är endast synlig för ledare. Svara innan den 7 mars.

Spelschemat är inte satt eftersom anmälan fortfarande är öppen, men räkna med en heldag 08.00-17.00 i Partille. En skillnad mot tidigare poolspelpel är att denna cup kostar pengar. Det är en anmälningsavgift för laget på 1500 kr och sedan tillkommer 200 kr/spelare. Då ingår lunch och medalj! För denna cup går LP Vent/Ulricehamns redovisningsbyrå in och sponsrar lagavgiften.

Förtydligande kring kostnader i samband med cuper och poolspel: Kommande säsonger så kommer Team 15 att ingå i Västergötlands Ishockeyförbunds "seriespel" vilket innebär att vi blir inbjudna till (och arrangerar) poolspel i närområdet. Dessa är gratis och utgör stommen i det som man kan förvänta sig när man blir medlem i UIF Hockey. Cuper som kostar extra är något varje lag beslutar om man vill vara med i. Vi har full förståelse för att vi har olika ekonomiska förutsättningar och intresse, därför är intressekollen anonym.

Påminner om att vi har ett bokat poolspel i Gislaved lördag den 18/3.

Mvh,
Anna Johansson, lagledare Team 15
anna@erfa.se

<< Tillbaka

 
 
Föreningens huvudsponsor
Platinapartner Hockey
Guldpartner Hockey
Silverparter Hockey
Bronspartner Hockey
Arenapartner Hockey
Vi samarbetar med