Ulricehamns IF - Vision, mål och handlingsplan

Vision

En förening som välkomnar alla - ung som gammal, ledare och föräldrar. Genom bredd skapar vi förutsättningar för elit! Hos oss får du möjlighet till utveckling och kamratstöd genom hela livet!

• Vi skall ha en ekonomisk stabilitet år 2014 och framåt.

• Vi skall synliggöra Ulricehamns IF mer än tidigare år.

• Vi skall göra en attraktiv hemsida.

• Vi skall nå 1500 medlemmar 2015.

• Vi skall öka klubbstugans uthyrning med 25% från 2014.

• Vi skall ta fram en gemensam policy för Ulricehamns IF.

• Vi skall anordna en ”UIF-dag” där sektionerna visar upp sin fina verksamhet.

Handlingsplan

• Ekonomisk stabilitet: Fungerande månadsuppföljning av ekonomin ger kostnadskontroll. Periodisering viktig. Eftersträva att söka bidrag.

• Synliggöra Ulricehamns IF: Information och marknadsföring. Hemsidan – mer levande, vilka arbetar med UIF. Nyhetsbrev varje kvartal. Ta fram en ”UIF-folder”. Anordna en ”UIF-dag”.

• En attraktiv hemsida: Fler som arbetar med hemsidan. Caroline och Roland börjar.

• Fler medlemmar: Marknadsföring, aktivt arbete i sektionerna. Pröva på kvällar i boule mm.

• Öka uthyrningen av klubbstugan: Marknadsföring. Enkel och säljande administration, nyhetsbrev, hemsidan mm.

• En gemensam policy: Vi samlar ihop den policy som sektionerna har. Sen tar vi fram ett förslag som får vara på remiss hos sektionerna.

• Anordna en ”UIF-dag”: Skapa en punkt på agendan för styrelsemöte.

Logga Ulricehamns Sparbank

Du kan hitta oss på  Hitta.se

vinterlandskap

Postadress: